Wie is tante JACQ!

tante-jacqIk was vroeger gewoon Jacqueline en ik was altijd wel creatief maar deed er nooit wat mee want werk, vrienden, l’amour...je kent het wel. Op 30 januari 2008 veranderde plotseling alles. Mijn neefje Zeb was geboren. Een prachtig jongetje en ik was dolgelukkig. Voor mijn zus, maar ook voor mij! Ik kocht een simpele naaimachine en begon allerlei accessoires te maken voor de babykamer.
Gedreven door mijn eigen creativiteit en een passie om iets moois te maken voor dat ventje rolde er steeds meer uit die naaimachine en blijkbaar vonden meer mensen het mooi, want de reacties die ik en mijn zus kreeg waren hartverwarmend leuk. En zo begon het balletjebolletje wol te rollen...

Zonder dat ik het wist veranderde ik van een normale, beetje gekke, Jacqueline naar tante JACQ! En maak ik nu voor iedereen leuke accessoires. Ik maak alles zelf met de hand, soms zelfs met mijn tanden. Dus óók de applicaties. En omdat je mijn producten snel nodig hebt, zorg ik ervoor dat het bijna altijd binnen 2 dagen na de geboorte klaar is. Uiteraard moet bijvoorbeeld de naamslinger zo snel mogelijk voor het raam komen te hangen.

Ik was vroeger een redelijk opgeruimd persoon, maar tegenwoordig heb ik door het succes van tante JACQ! dozen vol stoffen staan en kan dus de meest speciale wensen bijna altijd laten uitkomen. Graag zelfs, want dat vind ik nog altijd het leukste.

Inmiddels heeft kleine Zeb twee wolkjes van zusjes erbij en ik ben erg trots dat ik, toch dankzij hem, een piepklein beetje tante JACQ! voor veel meer baby’tjes ben.